• BUZZ
  • Νέα
  • ΚΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM
ΚΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM

ΚΟΥΡΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 17/01/2019 12:06
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Καλεσμένοι της Σεμίνας Διγενή το Σαββατοκύριακο στις 4μμ, στο Feelling good, o Νικορέστης Χανιωτάκης, ο Νίκος Κουρής, η Λουκία Μιχαλοπούλου, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.
Αφορμή είναι η παράσταση "Η ΓΙΔΑ 'Η ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΒΙΑ;', σε μετάφραση-σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, που θα παρουσιαστεί στο ΘΗΣΕΙΟΝ, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, από τις 4 Φεβρουαρίου 2019 έως 23 Απριλίου 2019.
Tο τελευταίο έργο (2000) του βραβευμένου με τέσσερα Πούλιτζερ Αμερικανού συγγραφέα θεωρείται ένα από τα κορυφαία και πιο τολμηρά του μαζί με το «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ;». Η «Γίδα», έργο με έντονο χιούμορ, εκρηκτικούς χαρακτήρες, πανέξυπνους διαλόγους, σκληρότητα, αλλά ταυτόχρονα μεγάλη τρυφερότητα, υποδεικνύει όχι μόνο το μέλλον των έως τώρα παραδοσιακών δομών της κοινωνίας, αλλά και τα κρίσιμα ερωτήματα που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο.
Ο Μάρτιν (Νίκος Κουρής), ένας επαγγελματικά άκρως επιτυχημένος οικογενειάρχης, χωρίς να πάψει να αγαπάει την γυναίκα του (Λουκία Μιχαλοπούλου), ερωτεύεται την Σύλβια, η οποία «τυχαίνει» –όπως λέει ο ίδιος- να είναι… γίδα! Ο δημοσιογράφος και καλύτερός του φίλος Ρος (Γιάννης Δρακόπουλος) το «καρφώνει» στην σύζυγο και στον γιο του (Μιχαήλ Ταμπακάκης), με αποτέλεσμα η μία ακραία αντίδραση να φέρει την άλλη, μέχρι το συναρπαστικό φινάλε!

Ηχοληψία-Μοντάζ: Γιάννης Καραγεβρέκης.
Η εκπομπή είναι μια ευγενική προσφορά του bar restaurant ΖΟΝΑRS στην Βουκουρεστίου και πραγματοποιείται με τη φροντίδα της εταιρίας επικοινωνίας Brainco. SA


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.