• BUZZ
  • Νέα
  • ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP! ΤΟ TRAILER
ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP! ΤΟ TRAILER

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP! ΤΟ TRAILER


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 29/10/2018 11:00
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Η ΒroadwayShow Productions παρουσιάζει 47 χρόνια μετά, το αξεπέραστο μιούζικαλ της Φίνος Φιλμ «ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP!» σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ.


Λίγα λόγια για το έργο
«Μαριχουάνα STOP!», 1971 στο θέατρο «Μπουρνέλη» σε κείμενο-σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το θεατρικό μιούζικαλ, όπου η Ζωή Λάσκαρη κάνει το ντεμπούτο της στην σκηνή, το «Μαριχουάνα STOP» διασκευάζεται σε κινηματογραφικό μιούζικαλ από την Φίνος Φιλμ και γνωρίζει αντάξια επιτυχία.
Σαράντα επτά χρόνια μετά, ο Γιώργος Βάλαρης διασκευάζει, σκηνοθετεί και αναβιώνει την πολυσυζητημένη και αγαπημένη ταινία στην σκηνή του GAZI THEATRE, σε μια λαμπερή υπερπαραγωγή σηματοδοτώντας έτσι, όχι μόνο την επιστροφή του ΤΟΛΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ σε θεατρική σκηνή, αλλά συνάμα και στο μιούζικαλ που σφράγισε με την ερμηνεία του στα αξεπέραστα τραγούδια, «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», «Δεν με νοιάζει», κ.α.

Υπόθεση:
Στην Αθήνα του 1971, ζει ο Ιπποκράτης (Θανάσης Βισκαδουράκης) που μαζί με τα ξαδέλφια του Άλεν (Άρης Μακρής) και Καίτη (Ντορέττα Παπαδημητρίου) έχουν κληρονομήσει ένα παλιό αρχοντικό της Πλάκα. Το υπόγειο του σπιτιού νοικιάζει η φτωχή μοδίστρα Δέσποινα (Μαρία Ανδρούτσου) που τυγχάνει να είναι και ερωτευμένη μαζί του. Ο Άλλεν και η θεία του η Πολίν (Μαρία Ιωαννίδου), συνηθίζουν να κάνουν τα χίπικα πάρτι τους στην αποθήκη που τους νοικιάζει ο θετός πατέρας του Άλεν, Σπύρος (Πέτρος Ξεκούκης), έχοντας όμως βλέψεις να μετατρέψουν το αρχοντικό σε club, αντίθετα στη βούληση του Ιπποκράτη που θέλει να το πουλήσουν με την σύμφωνη γνώμη και της Καίτης που ζει στο Λονδίνο. Η Καίτη αιφνίδια αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα συνταξιδεύοντας στο αεροπλάνο με τον γοητευτικό και μπονβιβέρ μεσίτη Γιώργο (Γιώργος Βάλαρης) ο οποίος μαγεύεται από την ομορφιά και το δυναμισμό της. Παράλληλα, η πλούσια και εντυπωσιακή Μελίτα Καμπύση (Βίκυ Κουλιανού) ενδιαφέρεται να αγοράσει το σπίτι στην Πλάκα για να στεγάσει τον ερωτά της με το μεγαλύτερο αστέρι της εποχής, τον Τόλη Βοσκόπουλο. H μελλοντολόγος (καφετζού δηλαδή) της γειτονιάς κυρία Ζωζώ (Φωτεινή Ντεμίρη) προσπαθεί να πείσει την κόρη της Μαρία (Βαλέρια Κουρούπη) που είναι επίσης ερωτευμένη με τον Τόλη, να τον ξεχάσει και να παντρευτεί τον κυρ. Σπύρο που την αγαπάει και θέλει να της εξασφαλίσει μια άνετη ζωή, έστω και αν της ρίχνει κάτι χρονάκια…. Όταν η Καίτη πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργου για να μάθει την αξία του ακινήτου στην Πλάκα, ανακαλύπτει το δεσμό του με την Ζωρζέτ (Μαριέλλα Σαββίδου), μια ζουμερή εκρηκτική και ζηλοφθονούσα Γαλλιδούλα. Η Καίτη αδιαφορεί, μα ο Γιώργος την κυνηγάει και αποφασίζει να την κάνει να ζηλέψει για να τραβήξει την προσοχή της. Έτσι συνεννοείται με την Μελίτα Καμπύση και βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους στο κοσμικό κέντρο που τραγουδάει ο Τόλης. Η βραδιά είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές αλλά κυρίως με άφθονο τραγούδι από τον άρχοντα Τόλη Βοσκόπουλο. Η επόμενη μέρα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις κωμικές αλλά και δραματικές για την Καίτη και τον Ιπποκράτη ειδικά μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που σκαρφίζεται η Δέσποινα για να τον οδηγήσει σε πρόταση γάμου...
Τέλος, όλα ανατρέπονται και οδηγούνται σε ένα μεγάλο φινάλε με γάμους και γλέντι μέχρι το πρωί!

Πρωταγωνιστούν: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Γιώργος Βάλαρης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μαρία Ανδρούτσου, Βίκυ Κουλιανού, Άρης Μακρής, Μαριέλλα Σαββίδου, Βαλέρια Κουρούπη
Φιλική συμμετοχή: Φωτεινή Ντεμίρη, Πέτρος Ξεκούκης
Στο ρόλο της Πολίν η Μαρία Ιωαννίδου

Τα τραγούδια ερμηνεύει ζωντανά στην σκηνή
ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη

Χορεύουν - συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά):
Άγγελος Αποστολίδης, Μάρκος Γιακουμόγλου, Ιωάννα Θεοδώρου, Γιάννης Λάφης, Έμιλυ Λούμπα, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Βασίλης Πατεμτζής, Κατερίνα Πετρούτσου, Μαριφίλια Σκλαβούνου, Κων/νος Φρίγγας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Γιάννης Δαλιανίδης - Μουσική: Μίμης Πλέσσας
Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος

Διασκευή- Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου
Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου
Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση: Αντώνης Γούναρης
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Video design- προβολές: Κάρολος Πορφύρης
Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος
Δημιουργία Video trailer: Φώτης Φωτόπουλος
Video Α promo teaser: RGB studios
Βοηθός σκηνοθέτης: Κων/νος Φρίγγας
Βοηθός σκηνοθέτης (β): Ελεάνα Πλέσσα
Βοηθός χορογράφος: Έμιλυ Λούμπα
Διεύθυνση παραγωγής: Κατερίνα Μπερδέκα
Βοηθός παραγωγής: Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη

Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους:
Hair stylist: Τρύφων Σαμαράς
Κοσμήματα : Σοφία Δριστέλα
Περούκες: Bergmann Kord
Προϊόντα Μακιγιάζ: Golden Rose (LONDESSA S.A.)


ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Gazi Theater
Ιερά Οδός 7-13, Αθήνα 118 54
Τηλ: 213 0185040

Διάρκεια: 2.20 με διάλειμμα


ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ: 18:00 και 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
VIP: €70
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: €50
Α’ ΖΩΝΗ: €30
Β’ ΖΩΝΗ: €20
Γ’ ΖΩΝΗ: €15
ΑΠΟ: €10
Ειδικές τιμές για ΑΜΕΑ, Άνω των 65, Φοιτητές και Ανέργους
Ειδικές τιμές για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών
Ειδικές τιμές για γκρούπ

Προπώληση: www.viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/theatro/gazi-music-theater/marijuana-stop/

 


Παραγωγή: BroadwayShow Productions

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ)
ΒΟΥΛΗΣ 38 – ΑΘΗΝΑ 10557
Tηλ: +30 210- 3314088/9 - Fax:+30 211 0183712
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.