• BUZZ
  • Νέα
  • ΜΕΝΤΗ, ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM
ΜΕΝΤΗ, ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM

ΜΕΝΤΗ, ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ REAL FM


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 24/05/2018 14:49
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και η Λούλα Αναγνωστάκη ενώνουν για πρώτη φορά τη φωνή τους σε ενιαία παράσταση.

Στον μονόλογο «Αυτός και το παντελόνι του», γραμμένος εξήντα χρόνια πριν και στο μονοπρόσωπο έργο «Ο ουρανός κατακόκκινος» - που φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από το πρώτο του ανέβασμα - ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και η Λούλα Αναγνωστάκη αντίστοιχα επαληθεύουν για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα της υπαινικτικής γραφής τους.

«Αυτός» (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) - παρά το γεγονός ότι δεν έχει ούτε όνομα - και η Σοφία Αποστόλου (Νένα Μεντή) - «πρώην καθηγήτρια, απολυθείσα λόγω αλκοολισμού» και «μητέρα φυλακισμένου» - αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία με υποδόριο χιούμορ και ευαισθησία στην έκφραση της συναισθηματικής μνήμης τους και «ξεχωρίζουν».

Στο στούντιο της εκπομπής, η Σεμίνα Διγενή, υποδέχεται την (μία εκ των δύο πρωταγωνιστών) Νένα Μεντή και τον σκηνοθέτη της παράστασης και καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεάτρου Σταθμός Μάνο Καρατζογιάννη, για δυο μοναδικές σαββατοκυριακάτικες ώρες, εξομολογήσεων, αποκαλύψεων, συγκίνησης και χιούμορ. Στον Real fm.

Ηχοληψία Μαρία Ψάλτη
Η εκπομπή είναι μια ευγενική χορηγία του Bar Restaurant Zonars, στη Βουκουρεστίου και πραγματοποιείται με τη φροντίδα της εταιρίας επικοινωνίας BrainCo.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.