• BUZZ
  • Νέα
  • ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ
ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 03/10/2016 10:58
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Έχουμε δει θεατρικά έργα να γίνονται ταινίες ή σειρές, έχουμε δει ταινίες και σειρές να μεταφέρονται στη σκηνή, έχουμε δει παραστάσεις σε δύο ή περισσότερα μέρη, όμως πρώτη φορά θα δούμε μια παράσταση που έχει τη δομή μιας σειράς στο θέατρο. Τη πρωτότυπη αυτή ιδέα είχε η ομάδα Νοσταλγία, που δημιουργεί μια παράσταση τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο «Αντεροβγάλτης».

Η σειρά βασίζεται εν μέρει στην ιστορία του διάσημου δολοφόνου Τζακ Αντεροβγάλτη, η περίπτωση του οποίου αναστάτωσε για μία ακόμη φορά τον κόσμο του Λονδίνου με ένα γράμμα που έλαβε η Αστυνομία της πόλης το έτος 1988. Παρ’ ότι είχαν περάσει 100 χρόνια από την τελευταία του εμφάνιση, το γράμμα αυτό ήταν αρκετό στο να δημιουργηθεί ξανά ένα κλίμα πανικού και να ξεκινήσει μια ολόκληρη φημολογία για το πρόσωπό του, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης από τις αρχές.

Η παράσταση εμπνέεται από τα γεγονότα αυτά και παρουσιάζει μια ιστορία μυθοπλασίας. Το κάθε επεισόδιο θα παίζεται για δύο εβδομάδες στο Rabbithole, που θα διαμορφώνεται σε μια μεγάλη σκηνική εγκατάσταση πολλαπλών «πλατό» τηλεόρασης / κινηματογράφου. Μικροί σκηνικοί χώροι με ρεαλιστικό ύφος θα στήνονται ανάμεσα και γύρω από το κοινό και, ενώ τα επεισόδια δεν θα είναι διαδραστικά, θα προσφέρουν σε κάθε θεατή μια μοναδική πρόταση οπτικής.

Το πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Πώς κάτι που δεν είναι αλήθεια, είναι» θα παιχτεί από τις 12 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Σίμωνα.

 


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.