• BUZZ
  • Νέα
  • Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ UNDERGROUND
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ UNDERGROUND

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΒΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ UNDERGROUND


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 13/01/2016 16:49
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στον Πολυχώρο UNDERGROUND την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου από τον Κώστα Αρζόγλου και την Βάνα Πεφάνη. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στις παραγωγές που επιμελείται ο καθένας από την πλευρά του αυτή τη χρονική περίοδο στο χώρο του θεάτρου και στο τέλος επιφύλασσαν μια έκπληξη για τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν ανακοινώνοντας την πρώτη συνεργασία τους στη σκηνή του πολυχώρου UNDERGROUND με το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλη "Αυτός και το παντελόνι του" σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αρζόγλου.

Πιο αναλυτικά ο Κώστας Αρζόγλου καλωσόρισε τους δημοσιογράφους στον εναλλακτικό αυτό χώρο και αναφέρθηκε στην καινούργια αυτή σύμβαση ανάμεσα στο θεατή και τη σκηνή μέσα από αυτή τη εναλλακτική διάταξη που προσφέρει ο πολυχώρος UNDERGROUND και μέσα στον οποίο θα κληθούν να λειτουργήσουν οι συντελεστές μιας παράστασης. Έδωσε επίσης σημαντικές πληροφορίες για το σεμινάριο "Ανοιχτές πρόβες" που διοργανώνει ο ίδιος αυτή την περίοδο και την παράσταση που θα προκύψει στο τέλος μέσα από την οποία θα επιχειρηθεί μια βαθιά μελέτη στο μύθο του Οιδίποδα , εστιάζοντας πάνω στο πρόσωπο της Ιοκάστης.

Η Βάνα Πεφάνη από την πλευρά της αναφέρθηκε στον κεντρικό άξονα γύρω από τον οποίο θα κινηθούν όσο αναφορά την επιλογή έργων και αυτός δεν θα είναι άλλος από το νέοελληνικό έργο. Πρώτο δείγμα γραφής αποτελεί το έργο της "Μεταξωτές γυναίκες" που θα παίζεται μέχρι τέλος Ιανουαρίου σε δική της σκηνοθεσία.

Στο τέλος μίλησαν οι συντελεστές και ηθοποιοί Ελευθερία Κόμη(κινησιολόγος), Αγγελική Καρυστινού(ηθοποιός) και η Aurore-Αλεξάνδρα Marion(ηθοποιός) για τη μέχρι τώρα εμπειρία της συμμετοχής τους στην παράσταση "Μεταξωτές γυναίκες".

«Εν αρχή ην ο χώρος» λοιπόν όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κώστας Αρζόγλου παραφράζοντας το γνωστό ρητό , και συμπλήρωσε η Βάνα Πεφάνη δίνοντας τη δική της οπτική γωνία για το πολυχώρο UNDERGROUND ως ένας χώρος "υπό κατασκευή" .


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.