• BUZZ
  • Νέα
  • ΟΙ BLITZ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ MUST SEE
ΟΙ BLITZ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ MUST SEE

ΟΙ BLITZ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ MUST SEE


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 05/01/2016 13:12
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Όχι μόνο υπάρχουν ως ομάδα, χρόνια τώρα, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούν παραστάσεις υψηλού επίπεδου, τις οποίες καταφέρνουν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά τα επιτεύγματα βέβαια, βασίζονται αποκλειστικά και μόνο, στη δική τους προσωπική εργασία, αλλά και χρηματοδότηση, καθώς το Υπουργείο Πολιτισμού αδιαφορεί για αυτό το κεφάλαιο, που θα μπορούσε να έχει στα χέρια του.

Σε κάθε άλλη χώρα, μια ομάδα με τέτοια δυναμική, όχι μόνο θα λάμβανε επιχορηγήσεις για να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο, αλλά θα είχε αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση, προκειμένου να παράγει, αλλά και να εξάγει παραστάσεις.

Οι Βlitz τα κάνουν όλα μόνοι τους και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ο Matt Trueman, ένα από τους διασημότερους κριτικούς θεάτρου, που οι λίστες του στη Βρετανία, θεωρούνται «ιερές», τους κατατάσσει στα must see του 2016.

Η ελληνική ομάδα θα επισκεφτεί το Λονδίνο και το London international Festival of Theatre (2 Ιουνίου - 2 Ιουλίου), ένα μεγάλο θεατρικό γεγονός που συγκέντρωνε τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου και ο Βρετανός κριτικός ξεχωρίζει την ελληνική συμμετοχή, θεωρώντας ότι το LATE NIGHT, είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσουμε.

Ο Γιώργος Βαλαής, ο Χρήστος Πασσαλής και η Αγγελική Παπούλια, εκπροσωπούν τη χώρα μας επάξια. Μήπως ήρθε η ώρα και η χώρα μας επάξια να σταθεί στο πλευρό τους;


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.