• BUZZ
  • Νέα
  • ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 12/12/2016 10:55
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Το εστιατόριο ΡΙΦΙΦΙ, με οικοδεσπότες τον Γιάννη Μπασκόζο (συγγραφέας, δημοσιογράφος) και τον Μένο Δελιοτζάκη (σκηνοθέτης, παραγωγός), κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα προσκαλεί στην κουζίνα του Έλληνες δημιουργούς, οι οποίοι “μαγειρεύουν” για τους φίλους τις δικές τους γευστικές προτάσεις και μοιράζονται τις προσωπικές τους “συνταγές” δημιουργίας!

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, κάνουμε ΡΙΦΙΦΙ στην κουζίνα του Γιάννη Οικονομίδη! Μας μαγειρεύει συνταγές-έκπληξη από τις παιδικές του μνήμες και μας κάνει κοινωνούς του πάθους για την παντός είδους δημιουργική διαδικασία!

Οικοδεσπότες: Γιάννης Μπασκόζος, Μένος Δελιοτζάκης
Καλεσμένος: Γιάννης Οικονομίδης
Εστιατόριο ΡΙΦΙΦΙ, Εμμανουήλ Μπενάκη 69Α & Βαλτετσίου
Είσοδος: Ελεύθερη
Μέση κατανάλωση ανά άτομο: 15-20 euro
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3300237
Πληροφορίες για το event:
Κατερίνα Παπαναστασάτου 6949 9883313

Ο Γιάννης Οικονομίδης είναι Έλληνας σκηνοθέτης από την Κύπρο. Έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες “Σπιρτόκουτο” (2002, διακρίθηκε με το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 44ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ), “Η ψυχή στο στόμα” (2006 επίσημη συμμετοχή στην εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών και Βραβέιο Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης από την Π.Ε.Κ.Κ.).
Κέρδισε το βραβείο Σκηνοθεσίας στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το 2011, καθώς και το βραβείο Σεναρίου. Η ταινία απέσπασε συνολικά 7 βραβεία. Η τελευταία του ταινία είναι “Το μικρό ψάρι”. Την τρέχουσα περίοδο έχει ανεβάσει στο Εθνικό Θέατρο την παράσταση “Στέλλα κοιμήσου”.

 

 


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.