• BUZZ
  • Νέα
  • SWEET CHARITY. Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
SWEET CHARITY. Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

SWEET CHARITY. Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 04/02/2016 17:14
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Το SWEET CHARITY, το μιούζικαλ του Bob Fosse, ανεβαίνει σε μια λαμπερή παραγωγή του Ваdminton από τις 16 Μαρτίου, μ’ ένα аll stаr ελληνικό καστ, σε σκηνοθεσία του Chеt Wаlkеr!

Μάλιστα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανάγνωση του έργου με τον βραβευμένο με Tony σκηνοθέτη και χορογράφο Chet Walker. Ο Wаlker υπήρξε μαθητής του Fosse και χόρεψε σε τέσσερα μιούζικαλ του μέντορά του, ενώ είναι ο ιθύνων νους πίσω από το περίφημο μιούζικαλ Fosse (1999), που προτάθηκε για εννέα Tоny και βραβεύτηκε με τέσσερα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαθανάτισε τη στιγμή, τραβώντας μία selfie φωτογραφία με τις Νάντια Μπουλέ και Σμαράγδα Καρύδη, να χαμογελούν στον φακό.

Τον κεντρικό ρόλο της Chаrity αναλαμβάνει η Σμαράγδα Καρύδη, με συμπρωταγωνιστές (αλφαβητικά) τους Νίκο Αρβανίτη (στο ρόλο του Hеrman), Σταύρο Ζαλμά (Vittоrio Vidаl), Μέμο Μπεγνή (Оscаr), Νάντια Μπουλέ (Hеlene), Ντορέττα Παπαδημητρίου (Nickie Pignаtelli), Ιβάν Σβιτάιλο (Вig Dаddy). Μαζί τους παίζουν και τραγουδούν η Shaya, η Idra Kayne, ο Δημήτρης Γαλάνης κι ένας μεγάλος θίασος ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Το κείμενο απέδωσαν με πολύ κέφι στα ελληνικά ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον Σταμάτη Πατρώνη, την ελληνική εκδοχή των στίχων επιμελήθηκε ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, τα σκηνικά ο Γιώργος Πάτσας, τα κοστούμια η Τότα Πρίτσα, τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ και τη μουσική διεύθυνση ο Αλέξιος Πρίφτης.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.