• BUZZ
  • Νέα
  • ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ...
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ...


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 11/09/2015 10:05
  • Κατηγορία: Νέα

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου, Θανάσης Παπαγεωργίου,  με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, φαίνεται πως δεν έχει πρόθεση να  λήξει τη διαμάχη του με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Στάθη Λιβαθινό.

Γράφει λοιπόν: «Κοινοποιώ εδώ την απάντηση του Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, επειδή πρέπει να απαντάμε στην κακοήθεια, την έπαρση και την αλαζονεία εκείνων που θεωρούν τσιφλίκι τους το δημόσιο και το χρησιμοποιούν για την προσωπική τους προβολή. Επειδή πρέπει να αποκαθηλωθούν οι κατασκευασμένες εικόνες και να απομυθοποιηθούν οι ψευτοήρωες που μας ταλαιπωρούν, αποπροσανατολίζοντας και παραπληροφορώντας»…
Όπως καταλαβαίνουμε, το κλίμα στην Αγίου Κωνσταντίνου, δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Δύο σημαντικοί άνθρωποι του χώρου με αξιόλογη και συνεπή πορεία, οι οποίοι βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά για τον δημόσιο οργανισμό, έχουν πλέον, σαφώς δηλώσει, ότι έχουν ριζικές και βαθιές διαφωνίες, ιδεολογικού και ουχί μόνο διαδικαστικού χαρακτήρα, οπότε τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα.
Το Δ.Σ και η καλλιτεχνική διεύθυνση, προκειμένου να μπορούν να υλοποιήσουν το όποιο πρόγραμμα και μάλιστα σε τόσο δύσκολες περιόδους, θα έπρεπε να βρίσκονται σε μια σχετική συμφωνία και να αλληστηρίζονται. Αυτό, όπως φαίνεται, είναι μάλλον ακατόρθωτο, μετά τον « πόλεμο» που έχουν ξεκινήσει οι δύο πλευρές. Δυστυχώς το Εθνικό Θέατρο και πάλι κλυδωνίζεται. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο… Σίγουρα πρέπει να βρεθεί μια λύση και όπως διαφαίνεται από το όλο σκηνικό, αυτή η λύση δεν μπορεί πλέον να είναι η μέση οδός….


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.