• BUZZ
  • Νέα
  • ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 14/03/2017 10:19
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

To Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών παρουσιάζει, με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του που συμπληρώνονται φέτος, ένα πλούσιο και σπάνιο αρχειακό υλικό στην Έκθεση που διοργανώνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης έγιναν χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου.
Το υλικό αυτό πρώτη φορά βγαίνει στη δημοσιότητα, ενώ όπως υπογραμμίζει το ΣΕΗ «είναι ιστορικής σημασίας η διάσωση, συντήρηση και ψηφιοποίησή του που επιχειρεί το σωματείο».
Στην έκθεση θα μπορέσετε να δείτε ντοκουμέντα, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, τα πρακτικά των Συνελεύσεων του Σωματείου, δημοσιεύματα στον Τύπο, προσωπικά αρχεία και άλλες πηγές, που κρύβουν και κάτι ακόμα που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια εκθεσιακή παρουσίαση αρχειακού υλικού.
Κρύβει την προσωπική καλλιτεχνική αγωνία του κάθε καλλιτέχνη, τις πιέσεις και τις δυσκολίες για το βιοπορισμό του, τις ανασφάλειες, το προσωπικό κόστος, τη διεκδίκηση ανώτερης καλλιτεχνικής δημιουργίας και εκπαίδευσης, προβληματισμούς, πισωγυρίσματα, αποφάσεις ζωής, αλλά και μεγάλες στιγμές που άφησαν το στίγμα τους στην πορεία της Ιστορίας.

Ώρες λειτουργίας 11:00-14:00 & 17:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.