• BUZZ
  • Νέα
  • ΤΟ ΚΘΒΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΟ ΚΘΒΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΟ ΚΘΒΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 12/06/2018 17:30
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και η Αττικό Μετρό ΑΕ, σε συνεργασία µε το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ), την Α.Μ.Κ.Ε. «Πρωτοπορία» και το Κέντρο «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», παρουσιάζουν την «Μαύρη Κωμωδία» του Πήτερ Σάφερ, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 19.00 στο Σταθμό Παπάφη (Ιωάννη Παπάφη 33 & Συμεωνίδη).

Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο τριήμερων εκδηλώσεων της Αττικό Μετρό στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Λίγα λόγια για το έργο
Ποιός είπε πως κάποιος που δεν βλέπει δεν μπορεί να ανέβει στη σκηνή; Η τέχνη δεν κάνει διακρίσεις! Το θέατρο είναι από εκείνες τις διεξόδους που μας προσφέρει την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως όλοι είμαστε ικανοί να συμμετέχουμε στα κοινωνικά δρώμενα, αρκεί να μας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ) δίνει τη δυνατότητα, σε βλέποντες και μη, να εκφράσουν την αγάπη για το θέατρο και τη ζωή, συμπορευόμενοι σε ένα ταξίδι καρδιάς.

Πριν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί βιωματικό σεμινάριο, με την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας κινητικότητας του Κ.Ε.Α.Τ. Λίας Αβραάμ. Όσοι ενδιαφέρονται θα φορέσουν μάσκα και θα περιηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο, συνοδευόμενοι από άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης, ώστε να βιώσουν τί σημαίνει να ζεις και να κινείσαι βασιζόμενος στις υπόλοιπες αισθήσεις σου και όχι μόνο στην όραση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Μιµή Ντενίση
Σκηνοθετική επιμέλεια: Άννη Τσολακίδου, Γιολάντα Μπαλαούρα
Ερμηνεύουν: Νατάσσα Μπρέντα, Φανή Τσικούρα, Χαρά Μπαξεβάνη, Ευδοκία Χασιώτη, Θεόφιλος Πασχάλης, Νεκτάριος Λοιζίδης, Στέλλα Κανταρτζή, Γιολάντα Μπαλαούρα
Μακιγιάζ: LMI London Make up Institute

Επιτρέπεται η είσοδος µόνο σε ενηλίκους για λόγους ασφαλείας. Καθώς θα εισέλθετε σε εργοτάξιο παρακαλώ να φροντίστε για κατάλληλα υποδήµατα.

«Μαύρη Κωμωδία» του ΠΗΤΕΡ ΣΑΦΕΡ
Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 19.00
Σταθμός Παπάφη (Ιωάννη Παπάφη 33 & Συμεωνίδη)


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.