• BUZZ
  • Νέα
  • ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 04/10/2016 12:32
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Τον Φεβρουάριο του 2017 αναμένεται η παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της 66ης συνεδρίασης της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Κέντρο Πολιτισμού.

Στην παρούσα φάση, η κοινοπραξία που ανέλαβε την κατασκευή του έργου προχωρά σε αποκατάσταση κατασκευαστικών ζητημάτων που εκκρεμούν. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα γίνει η πρόσκληση για την πιστοποίηση ολοκλήρωσης του έργου από το Ελληνικό Δημόσιο. Μετά την πιστοποίηση, που υπολογίζεται τον Δεκέμβριο, θα οριστεί επιτροπή για την παραλαβή της μετοχής της Α.Ε. προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση του έργου. Με την παράδοση θα ξεκινήσει η μετεγκατάσταση της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις νέες εγκαταστάσεις (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2017).

Οι εκδηλώσεις πάντως στο χώρο του ιδρύματος θα συνεχιστούν και τον Οκτώβριο. Καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά, μαθήματα γιόγκα, πιλάτες και αερόβιας άσκησης, προγράμματα ιστιοπλοΐας και ναυτομοντελισμού στο κανάλι, καθώς και κινηματογραφικές προβολές, που θα στεγαστούν πλέον σε κάποιον από τους χώρους της Εθνικής Βιβλιοθήκης, είναι μέρος του προγράμματος.

Επίσης, το τέταρτο μέρος των θεματικών συναυλιών Parklife στο Ξέφωτο θα είναι αφιερωμένο στις τζαζ μουσικές του κόσμου. Τέλος, κάθε Κυριακή απόγευμα του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν σχολικές μπάντες που θα δίνουν συναυλίες. Παράλληλα, συνεχίζονται οι καθημερινές ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης, καθώς και οι εκθέσεις. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.