ΑΜΛΕΤ

homebig: ΑΜΛΕΤ
afisa: ΑΜΛΕΤ

 • Σύνοψη

  Τα άλλα είναι σιωπή…..

  Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στον ομώνυμο ρόλο και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Πρεμιέρα 10 Νοεμβρίου. Διάρκεια παραστάσεων έως 22 Ιανουαρίου 2017.

   

  Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 η βραδινή παράσταση των 21:00 δεν Θα πραγματοποιηθεί λόγω προγραμματισμένης προβολής, σε απευθείας μετάδοση από την MET OPERA στις 19:55 στην Κεντρική Σκηνή.

  Είδος: Δράμα

  Πότε

  Πρεμιέρα: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 20:30
  Τετάρτη: 20:30
  Πέμπτη: 20:30
  Παρασκευή: 20:30
  Σάββατο: 18:00, 21:00
  Κυριακή: 19:00
  Τελευταία παράσταση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

  Πού

  Εισιτήρια

  Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό (διακεκριμένη): 25 € Κανονικό: 18 € | Φοιτητικό: 12 € ΑΜΕΑ, Άνεργοι, 65+: 10 € | Κάθε Πέμπτη λαϊκή είσοδος: 8 €

  Κριτική Κοινού

  0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)
 • Ο Άμλετ –το αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας– είναι ένα κείμενο που καταγράφει όλη την ηθική περιπέτεια ενός ανθρώπου λαμπερής ευφυΐας και αστραφτερής ευφράδειας, ενός ανθρώπου που έχει το εύρος να θέτει καίρια ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης και στον Σαίξπηρ τα δύσκολα ερωτήματα υπονομεύουν ή ακυρώνουν παντελώς τις εύκολες απαντήσεις. Καταφέρνουν όμως να διεισδύσουν βαθύτερα στο νόημα μιας θεμελιώδους απορίας και να κάνουν τον κόσμο των ηθικών επιλογών μας πιο αινιγματικό, πιο επικίνδυνο και οριακά πιο θαυμαστό. Αυτή η ικανότητα και η τόλμη να θέτει θεμελιακά ερωτήματα κάνει τον Σαίξπηρ τον «φιλόσοφο των ανθρωπίνων δυνατοτήτων».
  Ο Άμλετ είναι ένα έργο που καταφέρνει να διεισδύσει στην καρδιά του «μελαγχολικού πρίγκιπα» , να καταγράψει το φάσμα των συναισθημάτων του, να κερδίσει τη δύσκολη μάχη της έκφρασης και να πεθάνει τον δυσκολότερο θάνατο. «Τα άλλα είναι σιωπή». Και το δικαίωμά μας σε αυτή τη σιωπή, τη σιωπή μιας βαθύτερης κατανόησης του εαυτού μας
  και του άλλου, την κατέκτησε για λογαριασμό μας ο Άμλετ.

 • Συντελεστές

  Συγγραφέας: SHAKESPEARE WILLIAM
  Σκηνοθέτης: ΚΑΚΛΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Βοηθός Σκηνοθέτη: ΗΣΤΥ ΝΟΥΡΜΑΛΑ
  Κοστούμια: ΔΟΥΛΑΔΙΡΗ ΗΛΕΝΙΑ
  Μετάφραση: ΚΑΨΑΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

  Βίντεο: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

 • Buzz Παράστασης

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.