ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

homebig: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
afisa: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

 • Σύνοψη

  Οι “Επικίνδυνες Σχέσεις” του Πιερ Σοντερλό ντε Λακλό είναι ένα επιστολικό μυθιστόρημα και δημοσιεύθηκε το 1782. Το επιστολικό μυθιστόρημα κατέχει εξέχουσα θέση στη λογοτεχνική παραγωγή του 18ου αιώνα και είναι ο προάγγελος της ανάπτυξης που θα γνωρίσει η αυτοβιογραφία και το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα. Είναι η ανταλλαγή επιστολών, αρχικά ανάμεσα σε εραστές και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την εξωστρέφεια την κοινωνικότητα και τον αυθορμητισμό του Διαφωτισμού. Η αλληλογραφία, προσφέρεται για την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων. Το μυθιστόρημα “Επικίνδυνες Σχέσεις” αποτελείται από τέσσερα μέρη και έχει υπότιτλο «Επιστολές που συλλέγονται από μία κοινωνία και δημοσιεύονται για την διδασκαλία κάποιων άλλων κοινωνιών.”

  Πότε

  Πρεμιέρα: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 21:00
  Τετάρτη: 20:00
  Πέμπτη: 21:15
  Παρασκευή: 21:15
  Σάββατο: 18:15, 21:15
  Κυριακή: 20:00
  Τελευταία παράσταση: Κυριακή, 09 Απριλίου 2017

  Πού

  Εισιτήρια

  Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 20€ πλατεία, 18€ εξώστης – Το Σάββατο 22€ πλατεία, 20€ εξώστης για την βραδυνή παράσταση / 18€ πλατεία, 16€ εξώστης για την λαϊκή απογευματινή | Μειωμένο: 15€ | Ανέργων: 12€
  Προπώληση εισιτηρίων:

  https://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2003241

  Κριτική Κοινού

  0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)
 • Δύο πρώην εραστές, η μαρκησία Μερτέιγ και ο υποκόμης Βαλμόν, για να διασκεδάσουν τη βαρετή ζωή τους, ξεκινούν ένα επικίνδυνο και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο ερωτικό παιχνίδι με στόχο τη χειραγώγηση και την αποπλάνηση των ανθρώπων. Η Μερτέιγ προκαλεί τον Βαλμόν να αποπλανήσει ένα πολύ νεαρό κορίτσι, ενώ αυτός παράλληλα ασχολείται με την κατάκτηση μίας παντρεμένης κυρίας. Στο τέλος τα επιλεγμένα ανθρώπινα πιόνια τους δυστυχώς ανταποκρίνονται, αλλά οι συνέπειες αποδεικνύονται πιο σοβαρές – και θανατηφόρες – από ό,τι οι ίδιοι οι παίκτες είχαν προβλέψει.

   

  Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

  Η παράσταση τοποθετείται το 1933 την περίοδο της ανόδου του ναζισμού και πιο συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου 1933, ημερομηνία του εμπρησμού της Γερμανικής Βουλής, σχεδιασμένος από τον Χίτλερ. Μέσα σ’ ένα ασφυκτικό και ιδιαίτερα επικίνδυνο κοινωνικοπολιτικό κλίμα, μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων της αστικής τάξης, με προεξάρχον ένα σχεδόν διαβολικό ζευγάρι, τον Βαλμόν και την Μερτέιγ, αδιαφορώντας εντελώς για τις πολιτικές συνθήκες, ζει με τον πιο απελεύθερο εγωτικό και κυνικό τρόπο τη ζωή της.

 • Συντελεστές

  Σκηνοθέτης: ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Σκηνικά: DOBRZYCKI PAWEL
  Κοστούμια: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΟΦΙΑ
  Φωτισμός: DOBRZYCKI PAWEL

  Διασκευή: ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Παραγωγή:

  Θεατρικές Σκηνές, Ανώνυμη Εταιρία Παραγωγής Θεαμάτων

 • Βίντεο

 • Buzz Παράστασης

Σχόλια (2)

 • Αντωνια

  21 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:08 | #

  θελω πολυ να δω την παρασταση

  απάντηση

 • Αντωνια

  21 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:35 | #

  θελω πολυ να δω την παρασταση!!!

  απάντηση

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.