ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ

homebig: ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ
afisa: ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ

 • Σύνοψη

  Ο Γιώργος Κιμούλης, παίζει και σκηνοθετεί το "Παγκάκι" του Αλεξάντερ Γκέλμαν, το οποίο θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, σε μετάφραση Νίκου Καμτσή. Μαζί του η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

  Είδος: Κοινωνικό

  Πότε

  Πρεμιέρα: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 21:00
  Παρασκευή: 21:00
  Σάββατο: 21:00
  Κυριακή: 21:00
  Τελευταία παράσταση: Σάββατο, 25 Μαϊος 2019

  Πού

  Εισιτήρια

  Τιμή εισιτηρίου: 10-15ε

  Κριτική Κοινού

  0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)
 • Δύο άγνωστοι συναντιούνται και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήσαν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν; Πρόκειται για μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;

  Ο Αλεξάντερ Γκέλμαν ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της της Ρωσίας. Το Παγκάκι γράφτηκε το 1983, πριν από την κατάρρευσή της Σοβιετικής Ένωσης, όταν η αυθαιρεσία και η διαφθορά κυριαρχούσαν. Έχει μεταφραστεί και παιχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Το πικρό του χιούμορ το κάνει διαχρονικό και κωμικοτραγικά επίκαιρο.

 • Συντελεστές

  Σκηνοθέτης: ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Μετάφραση: ΚΑΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

  Διασκευή: ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Κοστούμια: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΣΟΦΙΑ
  Φωτισμοί: ΚΑΛΤΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
  Φωτογραφίες: ΠΟΥΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 • Buzz Παράστασης

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.